Activiteiten - VDM Techniek
Erkend Elektrotechnisch installateur. Licht- en krachtinstallaties, zwakstroominstallaties en data- telecominstallaties. Ook de aanleg en het in bedrijf stellen van glasvezel bekabeling doet VDM techniek in eigen beheer.
Purmerend, elektricien, meterkast, groepenkast, vervangen, VDM ,techniek , installateur , glasvezel, fiber, elektro, elektra, installatietechniek, elektrotechniek, electrotechniek, aard, aarde, aarding, aardelektrode, elektrode, puls, aardpuls , slaan , zonnepanelen , wifi , data , utp,ftp,netwerk,technieknl,camera,bewaking,laadpaal,laadpunt,power,UPS,verlichting,spotjes,lichtpunt,stopcontact,wcd,schakelaar,stroom,krachtstroom, elektra handel
169
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-169,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,transparent_content,disabled_footer_top,qode_advanced_footer_responsive_768,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Elektrotechniek

hoofdpagina_1

Of het nu gaat om een woning of een bedrijfspand. De licht- en krachtinstallatie zijn letterlijk de aderen van deze gebouwen. Via dit systeem wordt elektrische energie getransporteerd naar de verlichting, wandcontactdozen, schakelaars en de diverse elektrische apparaten of machines.

 

Zonder deze elektrische energie staan apparaten uit, machines stil en is het erg donker. Een betrouwbare licht- en krachtinstallatie is dus heel belangrijk. VDM techniek helpt u graag bij het ontwerpen, realiseren en onderhouden van uw installatie.

Verlichting

Yogastudio

Verlichting heeft meerdere doelen. Het moet effectief zijn zoals werkverlichting in een magazijn of op de werkplekken van een kantoor. Aan de andere kant is het ook zeer bepalend voor de sfeer van bedrijfspanden en woningen.

 

De hedendaagse ledverlichting biedt naast goede verlichting en sfeer ook nog mogelijkheden om te besparen op energiekosten. VDM techniek helpt u graag verder.

Verdeelinrichtingen en groepenkasten

dav

De verdeelinrichting of groepenkast is het hart van de installatie. Het is de plek waar de elektrotechnische installatie begint. Hier wordt alle elektrische energie verdeeld en beveiligd. Het is dan ook van groot belang dat de verdeler op de juiste manier is opgebouwd en nadien met regelmaat wordt geïnspecteerd en onderhouden. Zo waarborgen we niet alleen de veiligheid van mens en dier maar ook licht en continuïteit. Van woning tot bedrijfsproces.

 

VDM techniek kan een groepenkast of verdeler op maat ontwerpen, samenstellen en plaatsen. Ook is het mogelijk om een inspectie of onderhoud te laten uitvoeren.

 

Vragen of vrijblijvend advies? info@vdm-t.nl of bel direct 06 38 21 66 13

Zonnepanelen

dav

Door het plaatsen van zonnepanelen bespaart u niet alleen op uw energiekosten. Het is ook nog eens beter voor het milieu. U wekt op een duurzame manier een deel van uw eigen energie op. De aanschaf van zonnepanelen verdient zich ook al snel terug door het toepassen van de salderingsregeling en mogelijke BTW aftrek. Uiteraard kunnen wij hierbij adviseren.

 

Of het nu gaat om een schuin, plat of een zadeldak. Met of zonder schaduwplekken. Graag kijken wij samen met u naar de meest ideale oplossing. VDM techniek draagt zorg voor een goed werkende en veilige PV installatie.

 

Wel is het belangrijk om te weten dat de salderingsregeling voor zonnepanelen met ingang van januari 2023 zal wijzigen. Wat dit precies inhoud, leest u op de website van milieu centraal

Aarding

aarding 2

Veiligheidsaarding is voor elektrische installaties wettelijk verplicht. Een goede veiligheidsaarding voorkomt dat elektrische apparaten onder spanning komen te staan en zo levensgevaarlijk worden en brandgevaar opleveren. En zorgt dat een installatieautomaat of zekering automatisch de voeding kan uitschakelen binnen de uitschakeltijd zoals vereist in de NEN 1010. Een goed aangelegde veiligheidsaarding is dus onmisbaar in uw woning of bedrijfspand.

 

Wilt u een veiligheidsaarding laten aanleggen, een aardpen laten slaan of een controle laten uitvoeren van uw huidige aardingssysteem? Wij zijn u graag van dienst bij het beveiligen van uw pand en apparatuur.

 

In het verleden vond aarding voornamelijk plaats via de waterleiding. Het ondergrondse waterleidingnet functioneerde dan als veiligheidsaarding. Tegenwoordig worden hoofdwaterleidingen echter steeds vaker vervangen door kunststof leidingen die elektrische stroom niet kunnen geleiden. Dit betekent dat uw elektrische installatie niet meer goed geaard is.

 

Is uw veiligheidsaarding aangesloten op de waterleiding en worden binnenkort bij u de waterleidingen vervangen door kunststof leidingen? Dan zal dit betekent dat uw elektrische installatie niet meer goed geaard is. VDM techniek past uw veiligheidsaarde aan, zodat uw elektrische binneninstallatie weer goed functioneert.

Datanetwerken

activiteiten_3

Datanetwerken worden steeds belangrijker als installatie los van elektra. Zeker in een bedrijfsomgeving is dit steeds vaker onmisbaar. De toegepaste UTP bekabeling is zelfs universeel te noemen. Dit komt omdat we steeds meer apparaten en functies via een netwerk met elkaar kunnen laten communiceren. Hierdoor kan er efficiënter gewerkt worden.

 

U kunt hierbij naast computers en laptops denken aan camera’s, toegangscontrole systemen, wifi en domotica. Maar ook uitleesmodulen van andere installaties als zonnepanelen, thermostaten of klimaatinstallaties. VDM techniek is specialist in het ontwerpen en aanleggen van datanetwerken of er nu gebruikt wordt gemaakt van UTP/FTP bekabeling of glasvezel. Wij zorgen voor glasheldere communicatie!