Referenties - VDM Techniek
Erkend Elektrotechnisch installateur. Licht- en krachtinstallaties, zwakstroominstallaties en data- telecominstallaties. Ook de aanleg en het in bedrijf stellen van glasvezel bekabeling doet VDM techniek in eigen beheer.
Purmerend, elektricien, meterkast, groepenkast, vervangen, VDM ,techniek , installateur , glasvezel, fiber, elektro, elektra, installatietechniek, elektrotechniek, electrotechniek, aard, aarde, aarding, aardelektrode, elektrode, puls, aardpuls , slaan , zonnepanelen , wifi , data , utp,ftp,netwerk,technieknl,camera,bewaking,laadpaal,laadpunt,power,UPS,verlichting,spotjes,lichtpunt,stopcontact,wcd,schakelaar,stroom,krachtstroom, elektra handel
187
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-187,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,transparent_content,disabled_footer_top,qode_advanced_footer_responsive_768,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Vernieuwen gebouwbekabeling Alrec B.V. Mijdrecht

28 november 2022

 

 

In opdracht van Alrec B.V.  is het pand aan de communicatieweg 1 gerenoveerd. Er is een Cat 6A netwerk geïnstalleerd met het type U/FTP kabel van DATWYLER. Alle bekabeling is via een ladderbaan naar de MER gebracht op de eerste verdieping.

Het pand, bestaande uit 3 bouwlagen, begane grond t/m de 2e etage, is voorzien van zo`n 150 netwerkaansluitpunten. De MER is voorzien van een 47HE Rittal patchkast waarin alle aansluitingen zijnondergebracht.

Ook is voor dit pand bekabeling aangebracht t.b.v. 20 Wifi Access points en zijn er diverse aanpassingen en uitbreidingen gedaan aan de elektrotechnische installatie. Tevens is er een 12voudige Multi Mode glasvezelkoppeling aangebracht naar een aparte ruimte waar een back-up server geplaatst is

Bekabelen en aansluiten score borden AZ Stadion Alkmaar

 

3 mei 2021

 

Onlangs ontving VDM Techniek opdracht voor het leveren en aansluiten en testen van de glasvezel en voedingskabels voor de scoreborden in het stadion van AZ. Een mooie opdracht die voortvloeide uit de werkzaamheden aan het nieuwe dak. Uitgevoerd in samenwerking met BAM en AVV Zaanstad

Om de schermen te testen hebben dan maar even de profielfoto van Mark gebuikt 😉

 

Kantoor – werkruimte met slaapkamer

 

9 januari 2021

 

In de eerste dagen van het nieuwe jaar hebben wij een verbouwing van een zolder afgerond. Deze ruimte in een woonhuis in de Bangert en Oosterpolder (Zwaag – Hoorn) is volledig aangepast. Wat eerst een grote bergruimte was is omgetoverd tot een ruime slaapkamer en een kantoor – werkruimte. En bergruimte is er meer dan voldoende achter 16 meter knieschotten.

 

Iedereen is meer thuis. We werken er en brengen er ook meer vrije tijd door. Daardoor wordt het comfort in huis ook kritischer bekeken. Dit was dan ook de insteek van de verbouwing. Ruime sfeervolle ruimten van alle gemakken voorzien. Zo zijn er nu meerdere geschikte oplaadpunten aanwezig voor apparatuur met USB.

Verzwaring installatie voor catering ‘The 5 Boroughs’

 

22 december 2020

 

In de afsluitende dagen van het bijzondere jaar 2020 is VDM techniek gestart met aanpassen en het uitbreiden van de elektrotechnische kracht installatie van cateraar ‘The 5 Boroughs’.

 

Waar zij voorheen achter de schermen op locatie van alle grote festivals de catering verzorgde, doen zij dit nu voor de mensen voor en achter de schermen van diverse TV programma’s waaronder RTL Boulevard.

 

Door deze stappen zijn zij dan ook uit hu jasje gegroeid en werd het tijd voor meer en grotere apparatuur om de vraag aan te kunnen. Dit betekend een grotere afnamen in vermogen. De huidige verdeler was hier niet geschikt en is dus geheel vervangen. Ook moesten er de benodigde aansluitpunten voor de nieuwe krachtstroom machines worden geplaatst.

 

In het nieuwenjaar zal Liander de energie voorziening verzwaren en kan de keuken in gebruik worden genomen.

Elektrotechnische installatie Body & Mind Training Club Purmerend

 

11 november 2020

 

In september en oktober hebben wij alle werkzaamheden met betrekking tot de elektrotechnische en verlichtingsinstallatie uitgevoerd. Door de uitgebreide installatie hebben wij kunnen zorgen voor continuïteit en lichtborging. Noodverlichting is hier natuurlijk een onderdeel van. Verder is gebruik gemaakt van diverse typen verlichting, armaturen en technieken om de juiste hoeveelheid licht te bereiken. Of om juist bepaalde ruimten sfeervol en ontspannend te maken. Hiervoor is voorafgaand aan de werkzaamheden met de klant een compleet lichtplan uitgewerkt. Het eind resultaat mag er wat ons betreft zijn.

Sinds de opening op 1 november kunt u natuurlijk zelf ook een kijkje nemen in deze leuke training club op de Peperstraat 28 te Purmerend.

Vernieuwde kracht voorzieningen Squash en Fitness Purmerend

 

21 december 2020

 

De laatste maanden wordt er flink gediscussieerd over de bijdrage van goede ventilatie op de gezondheid van de mens. Dat frisse lucht goed voor je is was de meeste mensen wel bekend. Toch kan het in veel grotere kantoren, scholen en andere openbare gelegenheden geoptimaliseerd worden. Geen recirculatie systemen meer maar een constante luchtverversing.

 

Zeker wanneer er binnen gesport wordt zal er meer verse lucht moeten worden aangevoerd. Bij Squash en fitness Purmerend voldoet men nu aan de laatste eisen op het gebied van ventilatie en klimaatbeheersing. Zo zal de frisse lucht ook nog eens altijd de juiste temperatuur hebben en de juiste vochtigheidsgraad bezitten.

 

Voor dit systeem heeft VDM techniek extra capaciteit aangelegd om de nodige machines van energie te voorzien. Hiervoor is er o.a. ook nieuwe onderverdeler geplaatst.

Verlichting tuin en dakterras Hoorn.

 

Weer of geen weer. Met zo’n tuin wil je toch gewoon niet meer naar binnen? Zeker nu het wat eerder donker wordt is er extra tijd om er van te genieten.
Wat een leuk project! Met veel maatwerk hebben we een bijdrage mogen leveren aan een sfeervolle en comfortabele tuin.

 

Eindstand: Een blije en trotse opdrachtgever.

Lichtplan en elektrotechnische installatie Body & Mind Club Purmerend

 

Onlangs heeft VDM techniek opdracht gekregen voor het maken van het lichtplan en het realiseren van de elektrotechnisch installatie. Hier mee dragen wij bij aan het maken van een sfeervolle yoga en meditatie studio. Ook creëren wij een crosstraining en kickboks ruimte met een stoere industriële look. De opening van deze club in de Peperstraat te Purmerend zal medio november zijn deuren openen. Wij kunnen niet wachten het eindresultaat te laten zien

2,56 kWp platdak PV installatie Purmerend

 

Wanneer het dak van uw woning op bedrijfspand toch niet optimaal geschikt blijkt door schaduw of oriëntatie, kan er wellicht worden uitgeweken naar een garage, schuur of carport. Zo ook op deze locatie in Purmerend. Hier zijn 8 panelen geplaatst, gekoppeld met optimizers vanwege de oost-west oriëntatie. Met een totaal vermogen van 2,56kWp zorgt deze opstelling gedurende een extra lang deel van de dag voor een hoog gemiddelde opbrengst.

Glasvezel Koppeling AH Almere

 

In samenwerking met Bos BTC heeft VDM Techniek een inpandige glasvezel verbinding aangelegd in een Albert Hein te Almere. Een stabiele verbinding met grotere capaciteit was benodigd om de verschillende proccessen in de winkel soepeler te laten verlopen.

 

Na de aanleg, afmontege en testen van de bekabeling door VDM techniek heeft bos BTC  met nieuwe apparatuur deze verbinding in gebruik genomen.

Renovatie woning Haarlem

Aanleg verlichting en E-installatie schuur en tuin Z.O. Beemster

 

Ondanks dat het weer niet altijd meewerkt in december heeft VDM techniek toch mooie accent verlichting kunnen aanleggen en monteren in een tuin in de zuidoost Beemster. De tuin welke gelegen is in een mooie nieuwbouw wijk was de laatste dagen aarde donker. Ook in de schuur ontbrak de stroomvoorziening en de benodigde verlichting.

 

Alle led verlichting wordt automatisch geschakeld en kan zo nodig ook met de hand geschakeld worden. Zo hoeft de verlichting niet onnodig te branden. In de schuur is er gekozen voor werkplaats verlichting. Zo kan er buiten huis droog geklust worden.

 

De tuin en schuur staan er nog voor de kerst gezellig bij.

Aanpassen en uitbreiden van E-installatie Louis Fitboutique Hoorn

 

Begin oktober is VDM techniek gestart met de renovatie van een voormalig winkelpand. De ruimte van ongeveer 600m2 is ondertussen veranderd ineen luxe sport boutique. Hiervoor verzorgde wij onder andere verzonken wandcontactdozen en CAT. 6 data aansluitpunten in de E-Gym Cirkel. Dit mooie concept is opgebouwd uit een serie fitnessapparatuur voorzien van de laatste technieken. De apparatuur past zich aan de gebruiker aan en houd de vorderingen bij. Zo kan er in een aantal maanden tijd een volledig programma afgewerkt worden zonder zelf steeds de apparatuur juist in te stellen.

 

Naast de energie en netwerk voorzieningen voor de sportapparatuur leverde  VDM techniek de verlichting in de kleedkamers en toiletgroep. Ook de CCTV installatie mochten wij leveren en in bedrijf stellen.

 

In januari 2020 zal Louis Fitboutique zijn deuren openen. U kunt u goede voornemen daar perfect beginnen. Ook het volhouden zal een stuk eenvoudiger zijn

Renovatie van voormalig winkel tot Louis Fitboutique Hoorn

 

Begin oktober is VDM techniek gestart met de renovatie van een voormalig winkelpand. De ruimte van ongeveer 600m2 zal worden omgetoverd tot een fit boutique. VDM techniek verzorgd hier de aanpassingen van de elektrotechnische installatie, Data installatie en CCTV.

De oplevering en opening van deze sportschool zal medio januari 2020 zijn. Uiteraard vindt u hier dan ook het eindresultaat.

Elektrotechnische installatie woonhuis Purmerend

 

In een woning in Purmerend verzorgde VDM techniek de vervanging van een groot deel van de elektrotechnische installatie, groepenkast en verlichting. Veel van de wandcontactdozen waren van origine niet voorzien van aarding welke tegenwoordig verplicht is. Bij de verlichting werd gekozen voor trimless spots. Zo zijn er geen opbouw randen te zien omdat deze ‘weg gestuct’ zijn en vormt de verlichting een geheel met het plafond. Het leverde naast een mooi eindresultaat dan ook een tevreden klant op. Heel veel woonplezier gewenst.

Glasvezel koppelingen

 

Wat is er tegenwoordig niet digitaal? Ook in deze parkeergarage zijn de Camera’s en intercoms nu gekoppeld aan het netwerk. Wanneer afstanden zoals in deze situatie, langer zijn dan 100 meter, kan er glasvezel worden toegepast. De bewakingscamera’s in de liften zijn via glasvezelkabels gekoppeld en het netwerk en dus verbonden wordt met de meldkamer. De geïnstalleerde intercom / alarmbel maakt normaal gebruik van een GSM verbinding. In geval van een storing wordt er overgeschakeld naar een glasvezelverbinding. VDM techniek mocht deze kabels aanbrengen en onderin de liftschachten aansluiten