groepenkasten en verdelers - VDM Techniek
Erkend Elektrotechnisch installateur. Licht- en krachtinstallaties, zwakstroominstallaties en data- telecominstallaties. Ook de aanleg en het in bedrijf stellen van glasvezel bekabeling doet VDM techniek in eigen beheer.
Purmerend, elektricien, meterkast, groepenkast, vervangen, VDM ,techniek , installateur , glasvezel, fiber, elektro, elektra, installatietechniek, elektrotechniek, electrotechniek, aard, aarde, aarding, aardelektrode, elektrode, puls, aardpuls , slaan , zonnepanelen , wifi , data , utp,ftp,netwerk,technieknl,camera,bewaking,laadpaal,laadpunt,power,UPS,verlichting,spotjes,lichtpunt,stopcontact,wcd,schakelaar,stroom,krachtstroom, elektra handel
700
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-700,page-child,parent-pageid-169,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,transparent_content,disabled_footer_top,qode_advanced_footer_responsive_768,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
008

Groepenkasten en verdelers

De verdeelinrichting of groepenkast is het hart van de installatie. Het is de plek waar de elektrotechnische installatie begint. Hier wordt alle elektrische energie verdeeld en beveiligd. Het is dan ook van groot belang dat de verdeler op de juiste manier is opgebouwd en nadien met regelmaat wordt geïnspecteerd en onderhouden. Zo waarborgen we niet alleen de veiligheid van mens en dier maar ook licht en continuïteit. Van woning tot bedrijfsproces.

 

VDM techniek kan een groepenkast of verdeler op maat ontwerpen, samenstellen en plaatsen. Ook is het mogelijk om een inspectie of onderhoud te laten uitvoeren.

 

Vragen of vrijblijvend advies? info@vdm-t.nl of bel direct 06 38 21 66 13