Verlichting - VDM Techniek
Erkend Elektrotechnisch installateur. Licht- en krachtinstallaties, zwakstroominstallaties en data- telecominstallaties. Ook de aanleg en het in bedrijf stellen van glasvezel bekabeling doet VDM techniek in eigen beheer.
Purmerend, elektricien, meterkast, groepenkast, vervangen, VDM ,techniek , installateur , glasvezel, fiber, elektro, elektra, installatietechniek, elektrotechniek, electrotechniek, aard, aarde, aarding, aardelektrode, elektrode, puls, aardpuls , slaan , zonnepanelen , wifi , data , utp,ftp,netwerk,technieknl,camera,bewaking,laadpaal,laadpunt,power,UPS,verlichting,spotjes,lichtpunt,stopcontact,wcd,schakelaar,stroom,krachtstroom, elektra handel
697
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-697,page-child,parent-pageid-169,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,transparent_content,disabled_footer_top,qode_advanced_footer_responsive_768,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
Yogastudio2

Verlichting

Verlichting heeft meerdere doelen. Het moet effectief zijn zoals werkverlichting in een magazijn of op de werkplekken van een kantoor. Aan de andere kant is het ook zeer bepalend voor de sfeer van bedrijfspanden en woningen.

 

De hedendaagse ledverlichting biedt naast goede verlichting en sfeer ook nog mogelijkheden om te besparen op energiekosten. VDM techniek helpt u graag verder.